Meslek Yüksekokulumuzda Güvenlik Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

06 Ekim 2022 Perşembe

2022-2023 Akademik yılına başlayan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültemiz ve Ardeşen Meslek Yüksekokulumuz öğrencilere daha huzurlu ve güvenli bir yaşam ve eğitim ortamı oluşturmak amacıyla 06.10.2022 tarihinde saat 14.00’da bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda erçekleştirilen toplantıya; Rize Ardeşen İlçe Kaymakamı Ekrem ÇEÇEN, Fakülte Dekanı ve Meslek Yüksekokul Müdür Vekili Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK, Ardeşen İlçe Spor Müdürü Ali Osman ÖNÇIRAK, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülsün YILDIRIM, Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yavuz Selim TAŞCIOĞLU, Ardeşen İlçe Jandarma Bölük Komutanı Erdal YILDIRIM, Ardeşen Emniyet Müdürü Fatih GÜNEL, Komiser Yücel AKDEMİR,  Baş Polis Ferhat ARSLAN, Fakültemiz Sekreteri Mustafa KAPTI ve Yüksekokul Sekreterimiz Sunay DEMİR katıldı.

Toplantıda Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Fakültemiz yerleşkesi, öğrenci yurdu ve çevresi için alınan güvenlik tedbirleri görüşüldü.