Turizm Fakültemiz ve Meslek Yüksekokulumuz Tarafından Girişimcilik Paneli Düzenlendi

25 Ekim 2019 Cuma

Ardeşen Turizm Fakültesi ile Ardeşen Meslek Yüksekokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Girişimcilik” Paneli Ardeşen Turizm Fakültesi Konferans Salonunda 24.10.2019 tarihinde gerçekleştirildi. Moderatürlüğünü Ardeşen Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Yakup Sabri ALİŞAN’ın gerçekleştirdiği panelde Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU, Ardeşen TSO Meclis Başkanı Cemal Cahit AKBENİZ, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali TEKTAŞ ve Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal SARAL konuşmacı olarak yer aldılar. Girişimcilik ana temalı panelde konuşmacılar katılımcılara kendi şirketleri, deneyimleri ve ticaret hayatları konusunda örnek teşkil edecek konular üzerine önemli bilgi aktarımlarında bulundular. Panel katılımcıların konuşmacılara girişimcilik ile ilgili sorularından sonra fotoğraf çekimi ile son buldu.

Ardeşen Turizm Fakültesi ve Ardeşen Meslek Yüksekokulu adına Panelimize iştirak eden konuşmacılara ve katılım gösteren öğretim elemanları ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.