Meslek Yüksekokulumuzda Şehitlerimizi Anma Etkinliği Gerçekleştirildi

09 Mart 2020 Pazartesi

Fakültemiz yerleşkesinde, Ardeşen Meslek Yüksekokulu ve Turizm Fakültesinin Akademik personeli,  idari personel, öğrencilerinin ve yerel basının katılımı ile Öğrenci Konseyi uhdesinde İdlib Şehitlerimizi Anma ve Mehmetçiğe Destek etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte dev Türk Bayrağı açılmış, Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından katılımcılar tarafından İstiklal Marşımız okunmuştur. Akabinde Kuran-ı Kerim tilaveti dinletisi sonrası İdlib Şehitlerimizin adı-soyadı ve memleketleri okunarak gıyablarında yapılan yoklamaya etkinliğe katılan katılımcılar tarafından “Burada” denilerek bir kez daha Şehitlerimiz yâd edilmiştir. Etkinlik, Vatanın Bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden tüm Şehitlerimiz için yapılan dua ile sona ermiştir.