Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’ndan Melek Yüksekokulumuz Müdürüne İade-i Ziyaret

04 Kasım 2019 Pazartesi

Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Fakültemiz Dekanı ve Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK’a İade-i Ziyarette bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Külliyesinde Dekanlık Makamında Gerçekleştirilen Ziyarette Ardeşen Turizm Fakültesi ve Ardeşen Meslek Yüksekokulunun Eğitim-Öğretim Faaliyetleri Hakkında Bilgi Alışverişinde Bulunuldu. Ziyarete İlçe Yazı İşleri Müdürü Mevlüt ALTI, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eren ERKILIÇ, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yavuz Selim TAŞÇIOĞLU ve Fakülte Sekreteri Mustafa KAPTI Eşlik Etiler.

Fakülte Dekanı ve Meslek Yüksekokul Vekili Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK ise Ziyaretten Ötürü Duyduğu Memnuniyeti İfade Ederek, Fakültenin ve Meslek Yüksekokulunun Mevcut Durumu, Gelecekteki Hedefleri İle İlgili Bilgileri Paylaştı.