2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Stajları Hakkında

26 Temmuz 2021 Pazartesi

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Staj Duyurusu
Meslek Yüksekokulumuz 2020-2021 Bahar Yarıyılı mezun olma durumunda olan öğrencilerin staj yükümlülüklerinin Covid-19 salgınında eğitim öğretim süreçlerine ilişkin Üniversitemiz Senatosu kararları gereğince; staj yükümlülüğünü hiç yerine getirmeyen öğrencilerin, staj yeri bulmaları ve bütün yasal sorumluğu kabul etmeleri şartıyla; stajlarını mevcut mevzuat çerçevesinde yapmalarına, staj yeri bulamayan birinci sınıf öğrencilerinin staj yükümlüklerinin 2021-2022 akademik yılına ertelenmesine, mezun olabilecek durumdaki öğrencilerin staj yükümlülüklerini dijital imkânlar, ödev, proje, sunum, vaka analizi vb. yöntemlerle yapılabilmelerine karar verilmiştir.

İlgili karara istinaden, staj harici bütün derslerinden başarılı olmuş öğrenciler stajlarını dijital imkânlar, ödev, proje, sunum, vaka analizi vb. yöntemlerle yapabileceklerdir. Stajlarını bu şekilde yapmak isteyen öğrencilerin 06.08.2021 tarihine kadar Ardeşen Meslek Yüksekokulu Sekreteri Sunay DEMİR (sunay.demir@erdogan.edu.tr) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. Staj teslim tarihi 22.08.2021 olarak belirlenmiştir.