Duyurular Tüm Duyurular

Yeni Öğretim Elemanımız En Yenilikçi Bildiri Ödülü Aldı

          Meslek Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizm...

Yeni TÜİK’ten Meslek Yüksekokulumuz Kütüphanesine Teşekkür

   Türkiye İstatistik Kurumu tarafından Meslek Yüksekokulumuz kütüphanesine 2015 yılı i...

Yeni Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile Türk Dili Ders Notlarına Erişim

Meslek Yüksekokulumuzda okutulan ortak derslerden Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi il...

Yeni Akademik Personelimize ve Öğrencilerimize Yönelik Kütüphane Etkinlikleri Tanıtım...

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından akademik personelimize ve ...

Son Yayınlarımız ve Yazarları

  •  
    Öğr.Gör. EREN ERKILIÇ
    ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU
    OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
    Erkiliç E. , Kılıç G., Pelit E., Kılıç İ., "Çamlıhemşin’deki Çekiciliklere Yönelik Ziyaretçi Görüşlerinin Seyahat 2.0 Uygulamaları Üzerinden Değerlendirilmesi Tripadvisor.com Örneği", I. Ulusal Alternatif Turizm Kongresi, ERZİNCAN, TÜRKIYE, 7-9 Nisan 2016, ss.1-1
    Link
  •  
    Öğr.Gör. BURHAN BAŞARAN
    ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU
    SEYAHAT TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ
    Başaran B. , "The effect of ISO quality management system standards on industrial property rights in Turkey", World Patent Information, vol.45, pp.33-46, 2016 (Link)
    Link
  •  
    Öğr.Gör. BURHAN BAŞARAN
    ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU
    SEYAHAT TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ
    Başaran B. , "Trabzon’da Yaşayan Tüketicilerin Geleneksel Gıdalara Yönelik Tutum ve Algıları", Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, cilt.33, no.1, ss.99-110, 2016 (Link)
    Link
  •  
    Okutman SERKAN ACUNER
    ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU
    FİNANS-BANKACILIK VE SİGORTACILIK
    Acuner S. , Acuner E. , "Profesyonel Turist Rehberlik Mesleğinin Hukuki Niteliği ve Vergi Kanunları Karşısındaki Durumu", Vergi Sorunları Dergisi, ss.79-92, 2016 (Link) (Özet) (Abstract)
    Link
  •  
    Öğr.Gör. BURHAN BAŞARAN
    ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU
    SEYAHAT TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ
    Başaran B., "ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi", Journal of Food and Health Science, vol.2, pp.9-26, 2016 (Link)
    Link

RTEÜ Güncel